Parentetiskt inlägg i tråden "Artar sig väl!".

av Brendan, tisdag, oktober 20, 2009, 10:07 (5273 dagar sedan) @ S-B A-son

Brendan, du vet att jag sympatiserar med Bohusläns sak. Mot nedskräpning och för en bra miljö. Och jag tycker att det är märkligt att så många fokuserar på ditt sätt att debattera och väcka intresse när kärnfrågan är så viktig.

102 inlägg, jag har sagt det förr och jag säger det igen, du är något av båtforumvärldens korpral Storm när det gäller att skapa just sådan. Den här gången blev det dock tyvärr väldigt enahanda.

Men som sagt, UPA-planket artar sig väl!

mvh Sven-Barry

Enahanda? Menar du att jag har givit för många exempel på privatisering? Jag har faktiskt tänkt att lägga ut ytterligare ett stort antal bilder på hus och sjöbodar som inte borde ligga där de ligger enligt min mening. Men det kanske inte gagnar saken? Vad tycker du? Jag trodde att det var bra att ge så många exempel som möjligt ur verkliga livet för att illustrera missförhållandena. Särskilt bra är det för dem som inte seglar omkring så mycket att få inblick i hur det ser ut på andra ställen än i den egna favorithamnen.

Annars tycker jag att tråden är omväxlande och intressant, allting annat än enahanda. Den börjar med lågbrofrågan och går över till privatiseringsfrågan. Frågan om nya leder och muddring tas upp och mest intressant av allt, Bohusläns som världsarv inom UNESCO väcks. Om Höga kusten kan vara världsarv, kunde väl Bohuslän också vara kvalificerad.

Visst önskar man att motparterna kunde koncentrera sig på sak och inte stirra sig blinda på person, så att man slapp ödsla energi på att gå i försvar, men det får man leva med. Jag tycker det vore fel av mig att stillatigande ta emot oförskämdheter, kränkningar och rena lögner bara för husfridens skull.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum