Avatar

Aftonbön

av Håkan, Göteborg, tisdag, oktober 20, 2009, 22:52 (5294 dagar sedan) @ Okänd

Jag ber också en liten aftonbön, Frazze, innan jag går och lägger mig för att upp och jobba i morgon.

Jag ber Brendan att i all enkelhet och hederlighet att medge att han var fel ute tidigare, då han anklagade mig för att försvara bedragare och specifikt den där som byggt fårhuset, och likaså beträffande anklagelsen att jag tar parti för sådana som av tanklöshet och girighet vill exploatera skärgården.
Helt fel, jag tar bara parti för sådana som följer lagen och för sådana som av förnuftiga skäl vill exploatera skärgården.
Jag har bett Brendan om ett sådant medgivande redan i några tidigare inlägg, men det är ju lätt att missa ett och annat, jag förstår.

Jag ber också Brendan att be Peter K och Tomas E om ursäkt för att han i en tidigare tråd så tanklöst nedvärderade dem som icke-seglare och att deras åsikter därmed var betydelselösa.
De verkar faktiskt ha uppfattat detta negativt och tappat lusten att skriva här där du skriver, Brendan - överkänsliga kanske - och jag skulle gärna se att de började skriva igen.
Om det enda som behövs är lite tillmötesgående från din sida så gör ett försök.
Betänk att ett enda litet diskbråck, eller något annat, kan blixtsnabbt göra dig, Brendan, till en ickeseglare - och därmed enligt dina egna värderingar till en vars åsikter saknar betydelse.

Amen.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum