Väjningsregler...

av Brendan, torsdag, oktober 22, 2009, 22:37 (5309 dagar sedan) @ Pricken

I ett annat inlägg här på forumet tycker Du att Du inte blir tagen på allvar, här menar Du alltså att Du skrivit rent dravel, en påhittad historia som inte ska tas på allvar!

Hur vill Du egentligen bli bemött och hur mycket mer av det Du skrivit i dina tidigare inlägg (Bohuslän) har sin upprinnelse i din egen fantasi?

Pricken må tycka att det är dravel, men jag tycker du ska välja dina ord med litet större försiktighet. Många har sagt mig att de tycker att det är en rolig och informativ berättelse. Om den är påhittad eller sann har inte den ringaste betydelse i sammanhanget. Naturligtvis ska historien tas på djupaste allvar vare sig den är självupplevd eller ren fiction.

Hur man än vrider och vänder på saken, vare sig jag fantiserar eller skriver en helt sann berättelse, så gör bogserbåtsskepparen fel som inte väjer. Jag gör helt rätt som håller min kurs i det längsta. När en ombordläggning förefaller oundviklig, gör jag en kraftig styrbordsgir och undviker kollision.

Om du inte har detta klart för dig, är det hög tid att du förkovrar dig, lämpligen genom att gå en kurs för förarintyget, så att du tillägnar dig de allra mest elementära teoretiska nautiska kunskaperna.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum