Avatar

Projekt Flygande Tefat.

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, söndag, oktober 25, 2009, 22:20 (3916 dagar sedan)

Som ni kanske känner till har en av mina största drömmar gått i uppfyllelse, jag har av Greve Dracula blivit dubbad till Rymdsoldat. Jag har även fått kvittera ut ett flygande tefat av den gamla modellen, de är sprängämnesdrivna. Jag kör för det mesta på trotyl som måste hettas upp först.
Som nybliven Rymdsoldat ingår att hålla rymdskeppet i fint skick, och även att göra reparationer och ombyggnationer, ja riktigt avancerade sådana, som endast Rymdsoldater kunna utföra. Och eftersom ni är mina vänner även sedan tiden när jag var en vanlig jordbo vill jag dela med mig av mitt liv i rymden.

Först och främst vill jag skingra alla fåniga tvivel huruvida det är ett äkta rymdskepp:

[image]

Det verkliga rymdskeppet är bara ca 30 cm i diameter, som Rymdsoldat förminskar jag mig själv på en nanosekund och svävar in i skeppet genom stigaröret på undersidan. Samma rör är en strålkanon med vilken jag kan bestråla jordborna så att de sugs upp till tefatet, förminskas, och jag sen kan göra otäcka expriment på dem. Jag spänner fast dem på en operationsbänk och tager sen fram mina skalpeller och små trotyldrivna motorsågar. Det jag tycker mest om är att öppna hjärnskåls-svålen och byta ut en del av hjärnan mot programmerad rymdplasma. Hjärnan mäts sedan upp, och allt jordbon gjort, sagt och drömt lagras på en rördriven rymdrullbandspelare. Efter färden upp i tefatet och ingreppen i hjärnan minns jordbon ingenting. Det enda som kan tyckas märkligt är om jordbon får en timmes avdrag på lönen för att han plötsligt varit försvunnen från arbetet en timme.

Under det verkliga tefatet projiceras en fantombild av en sorts rullande litet hus, vanligt på jorden, allt för att förvilla ev motståndare till att Rymdsoltaerna slutgiltligen tar över jorden.
Det är ofta ett hårt arbete att vara Rymdsoldat. Nedan ser ni hur jag första kvällen ombord avlägger telepatisk rapport till Greve Dracula som då befann sig 67,003 triljarder ljusår bort på sin semesterplanet Solifer 50TI. Det kräver som den uppmärksamme tittaren ser, en oerhörd koncentartion.

[image]

Nästa gång får ni veta mer spännande grejer om hur det är att vara Rymdsoldat med ett eget flygande tefat.

MVH Ondskan Från Rymden :devil:

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum