Köpa bärbar PC

av Tomas E @, tisdag, november 03, 2009, 11:03 (5259 dagar sedan) @ Tomas E

Det såg mörkt ut i början av tråden när jag istället för att få svar på frågan uppmanades att köpa något jag inte vill ha, men sedan blev det desto bättre. Tack!

Får lov att sätta mig in i Rövarns frågelista, jag som inte ens vet vad en kortläsare är, utom på Konsum... T o m matt eller blank skärm var också nytt för mig, men vad det är förstår t o m jag.

När det gäller den eviga frågan Mac eller PC så kan jag bidra med följande. För mitt jobb måste jag ha PC och har en rejäl stationär dator med det förhatliga Vista, som endast en gång på två år har ballat ur. Efter att ha startat om visade det sig att ett fåtal ändringar i ett excelark var det enda som inte fanns. Kompisens dotter klagade nyligen på problem med sin Mac, så ingendera världen är fläckfri. Man får rätt mycket virusprogram för prisskillnaden mellan Mac och PC. Någon gång i framtiden kommer jag behöva köra mina ekonomi- och skatteprogram med den bärbara också (mot server eller molnet) och det är ett viktigt skäl till att det blir en PC. - Som Seawolf antytt lever ju de Mac-frälsta i endast en delmängd av hela den digitala världen. Själv besitter jag ett så flexibelt intellekt att jag samtidigt förmår att tro på både skapeberättelsen och naturvetenskapen, men så verkar inte vara fallet för alla!

--
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum