Ankomstanmälan

av Brendan, torsdag, november 05, 2009, 18:54 (5284 dagar sedan) @ Rövarn

Vilka, av dig inkomna, synpunkter åsyftas?

Jag gjorde en gång misstaget att göra en ändring efter önskemål från en användare ganska sent en kväll, redan vid lunch dagen efter gick vågorna höga, högst gick de nog på gammelplanket, om att nyplanket var helt fördärvat och inte gick att skriva på längre! Jag tror det handlade om att jag gjorde en avdelning till att skriva i... Detta göres aldrig om igen.

Vi kommer inte att göra några ändringar i funktioner eller utseende så länge inte många medlemmar samtidigt uttrycker önskemål om något sådant, jag har en lista där enstaka medlemmar påtalat vissa detaljer men inte i tillräckligt stor omfattning ännu. Jo, en detalj tillkommer, en "tillbaka till förstasidan"-länk på lite fler ställen kommer, vi ska bara hitta en lämplig lösning och en aning tid över.

Jag bad att min dåvarande signatur skulle raderas. Och jag ville, för att börja på ny kula i en annan anda, få alla inläggen under den gamla signaturen raderade. Underförstått var att båda önskemålen skulle uppfyllas, inte bara det ena. Men det första önskemålet beviljades och signaturen togs bort omedelbart. Det andra önskemålet beviljades inte och inläggen ligger fortfarande kvar såvitt jag vet. Jag kunde inte längre fortsätta att skriva under den gamla signaturen och nyansera mina åsikter som jag hade önskat för den händelse mina önskemål om radering inte skulle bifallas.

Jag kan acceptera att gamla inlägg inte får tas bort. Men jag vidhåller att man i så fall inte ska kunna berövas sin signatur och inte ha möjlighet att redigera sina gamla, kanske oöverlagda inlägg. På till exempel Sailguide kan man ta bort sina inlägg så länge man ligger sist och man kan alltid redigera sina inlägg, hur gamla de än är. Det tycker jag är sympatiskt och bra, eftersom det tydligt framgår när editeringarna har skett. Det borde ni också införa!

Dessutom har jag upptäckt att någon har registrerat signaturen "Deigh", som jag använde i flera år på gammelplanket och under vilket jag skrev ett par tusen inlägg. Jag vore mycket tacksam om ni kunde spärra den signaturen, som ännu inte har använts men utgör en potentiell missbruksmöjlighet. Tack på förhand.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum