Hundan till låssmed.

av orven, måndag, november 09, 2009, 22:21 (5271 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan
Ändrad av orven, måndag, november 09, 2009, 22:34

En korsning mellan Schäfer och sån där fårhund. I dag var den heltokig när den såg mig. Hon flög fram och slängde sig över mig fast hon vet att hon inte får hoppa. Jojo hoppa och loppa för visst hoppar hon och vrider sig i luften som en fågel och så har hon min axel för avstamp. Så går det runt utav helvete. Jaherregud sicken jycke eller vad det nu är. Grabben har fått pli på henne (delvis) för hon hade ingen uppfostran men efter ett par månader så lyder hon honom i allt utom när fanskapet agerar helikopter.
Helikopter ja det va lindrigt för häromkvällen så skulle grabben på skitan och sa "gå en sväng med henne". Ok på med selen för där drar hon inte så förbannat. Tog en runda och hon gödslade på tre ställen och la bevattning på två.
I mörkret ser jag en cyklist komma nerför backen som jag stretar upp för. Cyklisten som befinner sig på andra sidan av den breda vägen fick nog en chock för hundfan blev så jäkla glad att hon ville hälsa och la av en helsikes rivstart och jag hade som tur var ett brett spännband som koppel i vilket det sa spjoooong när hon blev hängandes i luften en meter från cyklisten ansikte. Ja efter färdbanan så tror jag hon var över huvudet pån.
Hundkräket vart så besviken för hon inte fick springa med så hon gnö och stirrade efter cyklisten.
Själv väntade jag på ett rejält skrammel nere i kurvan av en paralyserad cyklist.
Jag lämnade över jycken till grabben med orden "hundfan är inte klok för den vill leka och hälsa på cyklister" och så beskrev jag händelsen.
"Det är bara för du har henne kopplad" sa han.

Kopplad jo fy fan vilket språng hundfan gjorde. Flygande ekorre gå och lägg dig.

Jo hunden skulle egentligen avlivas. Ordinarie Husse kilade över till andra sidan och lämnade jycken kvar. Barnen ville inte ha hunden och hade satt ut en tid för sprutan. Grabben hämtade henne på dödens tröskel s.a.s

Jo ett tillägg: Vart ute och tog en liten nattmacka och tänkte på lopphögen. Ända från början när grabben övertog henne så har hon varit helt tossig när jag skulle cykla i väg. Jag kunde inte cykla iväg då den sprang efter så jag cyklade varv efter varv på parkeringen och den var skitglad. Kanske trodde hon att det var den gamle hussen som kom hojandes i mörkret för innan jätteprånget så gick svansen värre än värre.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum