Kryptonit mot rymdkirurger?

av orven, tisdag, november 10, 2009, 09:29 (5281 dagar sedan) @ ole

Tror inte att det är någon fara från LapplandsexpressUfot när det gäller jordens folk för dom behövs ju för att underhålla vägarna. Rymdgubben är en förymd interplanetisk skojare som har buklandat under sin vilda flykt från lobotomi. Han kan inte trotsa jordens dragningskraft så därför kuskar han runt på vägarna i sin förklädda långfärdsvagina. Denna långfärdsvagina är speciellt framtagen för långa resor i rymden och ger moderlig tröst för en ensam resenär.

Just nu letar Sp-juck (som han egentligen heter) efter en jättebacke där långfärdsvaginan kan få upp en helsikes fart av minst 423,8 K/H som är den kritiska gränsen för blygläppsvingarnas automatiska utveckling till flyckt.

Sp-juck hade en speciell gen som gjorde honom ovärderlig för öltillverkare. I hans gula blod fanns gula kristaller som gjorde så att ölet jäste på en dag och smakade gudomligt. Sp-jucks flykt var egentligen ett letande efter bättre kristaller för öltillverkning. Fann han ett sådant dundermedel så slapp han ligga fastspänd på bryggeriet och avge ölkristaller. Han hade hört talas om den gula kryptoniten som kunde ändra sin sammansättning till det som önskades.

Detta meddelande kom från Dr. Hjälplös som arbetar för organet FK. Han kan avläsa Sp-jucks hjärna och med sin fjärrskådande blick kunde Dr. Hjälplös även följa Sp-jucks desperata sökande efter kryptoniten.

Hur ska det gå för Sp-juck?


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum