I stort sett håller jag med dig Håkan...

av Gunnar S ⌂, fredag, november 13, 2009, 09:21 (5250 dagar sedan) @ Håkan

Flykting/invandringsfrågorna är för stora och komplicerade Håkan, för att tas i 'svansen' på en tråd som handlar om vaccinering.
Vill du starta en ny lär jag inte kunna vara tyst. Och Tomas E kommer säkert ta upp frågan med min politiska korrekthet. Så du kan räkna med respons. Men inte i helgen från min sida. Jag skall ägna mig åt båten och pyssla litet. Är vädret fint blir det för ankar någonstans i närheten av hemmahamnen.

Att invandrargrupper i högre grad motsätter sig vaccinering ser jag som en ren klassfråga. Lägre utbildning, lägre social status - större motstånd och fler ogrundade hypoteser. Och vilka hamnar längst ner på klasstegen om inte invandrarna i Rinkeby eller Rosengård.

Men i övrigt känner jag inte att det är särkilt svårt att vara 'vit' i avseende Klotterplanket UPA. Jag går in och kikar rätt då och då.
Men oftast är det inte så intressant och det är sällan (aldrig hittills)jag känner den där 'nu-djävlar-känslan' jag kunde få på gamla planket, där man kavlade upp ärmarna, pulsen stiger, blodtrycket likaså, smorde in fingertopparna med lanolin och öste på så det stod härliga till.
Om det egentligen beror på planket eller mig, som blivit äldre, klokare (?) och därmed i något större grad döende och därmed ointresserad av futtigheter vet jag inte.
Men något har blivit avtändande sedan flytten.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum