Hur stor andel...

av Tomas E @, fredag, november 13, 2009, 16:22 (5272 dagar sedan) @ Håkan

Oj, Håkan!

Du har nu - definitionsmässigt - sällat dig till den sannolikt tilltagande skara svenskar som PK-etablissemanget försöker stämpla som "främlingsfientliga" och "rasister". - När argumenten tryter slår inprogrammerade reflexer till. Jag rekommenderar ett besök på newsmill.se, om du inte redan har upptäckt den sidan. Där finns mycket intressant att botanisera bland, producerat av båda sidorna.

Nu riskerar du hätska mejl från någon adressat i Ljusne, totalt respektlösa påhopp från Gunnar S och tendenser till utfrysning irl om du öppet vågar stå för de åsikter du egentligen inte är ensam om.

Om du vill gå försiktigt tillväga rekommenderar jag att börja testa omgivningen lite försiktigt, d v s styckvis en och en. Efter en kort tid kommer även du säkerligen att dra slutsatsen att 2010 kommer vi att skåda ett nytt parti i riksdagen, och detta inte därför att det skulle vara så särskilt bra, utan därför att de etablerade partiernas officiella inställning är totalt verklighetsfrämmande och att väljarna i tilltagande utsträckning har insett detta.

Men vem vet, PK-fasaden börjar kanske krackelera, Vellinge är kanske bara en övertydlig början, som kan följas av att Mona får sparken samtidigt som arbetslösheten bland svenskar når 12%-nivån och...

Lycka till!

--
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum