Avatar

Om det som skrivs här...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, fredag, november 13, 2009, 17:15 (5276 dagar sedan) @ Gunnar S

Jag är inte så säker på att alla inlägg upplevs som kloka ens av dem som skrev dem! Kvasiintellektuella eller bara snurrigt vansinniga!

Gunnar skriver: "Inga eller få nya hittar hit och det blir bara en förening 'ruskare' som gillar se sina egna ord i skrift."

Att kunna attrahera nya medlemmar/kunder är nyckeln till framgång för all verksamhet. Och här på UPA finns gott nog några NIC man inte känner igen från gammelplanktiden. Visst vore det väl kul om fler kunde hitta hit. Annars dör verksamheten en plågsamt filosofisk död i akut förlamning orsakad av grön kryptonit och knepiga ej seglingsrelaterade böcker av amerikanska snilleförfattare.

Dessvärre lider ju också SG av dålig nyrekrytering och att det är en ganska liten skara med varierande kunskap som aktivt skriver. SG har ju i mångt och mycket en fråga-svar karaktär. Och inget fel i det, men de "inspirerande" debatterna därborta tycker jag numer handlar om moderatorer och vad som skall flyttas vart! Inspirerande - nä!

Kanske är potentialen stor i ett vadsomhelstplank utan personligt ansvar. Men nog är segling skojigare än husvangar, och rättstavning, det kan vi väl vara övernes om?

mvh Sven-Barry ;-)

PS. Ölen smakar konstigt parfymerat också ... DS.

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum