Avatar

Vem vill?

av Seawolf @, tisdag, februari 07, 2012, 22:35 (3040 dagar sedan) @ Nitgubben

När alltfler pensionerar sig och de arbetande måste betala ännu högre skatt än idag för att pensionärerna skall få något att leva av, är risken stor för att de tendenser till svart ekonomi som växer i sverige nuförtiden, i skydd av starka men helt alternativa maktutövare, kommer att öka ännu fortare än idag. De som då jobbar kommer att göra vad som helst för att inte utsättas för ett högre skattetryck.

Inse att gängkriminalitet med svartarbete, droger, prostitution, bötning, beskyddarverksamhet, våldshot mot både vittnen och rättspersoner är spikar i det demokratiska välfärdssamhällets kista. Ju högre skatt, desto lönsammare verksamhet vid sidan av, och desto större växtkraft i denna sektor.

Att få bukt med detta är den allt överskuggande utmaningen för det svenska samhället, och för denna bekämpning går det åt mycket arbetstillfällen.
Alternativet är en nordligt Sicilien....

De senaste årens trend är knappast uppmuntrande, och ännu har bara hörts mest svamlande från ansvariga. Och dit räknas definitivt även nuvarande regering, tillika med föregående.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum