Vem vill?

av Walter Mitty, onsdag, februari 08, 2012, 17:29 (4455 dagar sedan) @ Håkan

Bara en detalj som inte är viktig för pensionsåldern, Walter Mitty, men Kockums varv byggde flera serier stora fartyg på åttiotalet och jag tror sista riktiga fartyget, dvs med extern beställare, levererades en bit in i andra halvan av decenniet. Har medvetet inte googlat utan drar mig till minnes.

Såå sent? Har heller inte googlat -men kommer ihåg gasbåtarna som låg i Lommabukten, byggda på spekulation -alltså utan beställare. Och det var väl i slutet på 70-talet. De markerade slutet på Kocken, varvet repade sig aldrig. Har bestämt för mig att de också var de sista båtarna som byggdes, men det kanju ha blivit några mindre byggen därefter.
För sena till Varvsakuten var de också (det var bestämt på 70-talet, den borgliga regeringen som inte kunde hantera industrikris).
Visst kan jag ha fel på några år, men slutet på 80-talet låter mycket sent.
- sedan fanns också en försvarsinriktad gren, sådant dör aldrig ut, tycks det.
Ja, så fanns det spisarna förstås, men det skedde i Sillastryparland.


Och Tomas E håller en vettig nivå nästan jämt. Att hans åsikter är irriterande för många är en annan sak. Kan ändå bemötas och då gärna med motargument.

Nä, det gör han inte. Du har försvarat honom tidigare, vilket kanske är gulligt, men Thomas E är faktiskt direkt ovettig. Kör ständigt med invandrarfientlig propaganda här. Sedvanlig metod inom SD - sprid dyngan överallt.
Som du märkt har jag inget emot andra åsikter än mina, och bemöter gärna.

Thomas E brukar undvika att svara då han får motargument. Inte utan skäl.
Föreslår att han skaffar sig en segelbåt, det vore väl trevligt?

/WM


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum