Vem vill?

av Tomas E @, onsdag, februari 08, 2012, 18:13 (4455 dagar sedan) @ Seawolf

, men Thomas E är faktiskt direkt ovettig. Kör ständigt med invandrarfientlig propaganda här. Sedvanlig metod inom SD - sprid dyngan överallt.
Som du märkt har jag inget emot andra åsikter än mina, och bemöter gärna.

/WM


Men det där är väl inte en sammanhållen attityd?

Problemet i Sverige är att de problem som invandringspolitiken orsakar inte kan diskuteras utan att de som är kritiska mot den får kastat i ansiktet på sig att vara främlingsfientliga och rasistiska, i stället för att man bemöter de fakta som de kritiska tar upp och anser vara problematiska.

Det hela ökar bara risken att de verkligt rasistiska och främlingsfientliga vinner på det.

Jag har funderat en hel del på det här med "rasism", "främlingsfientlighet" och "kollektiv skuldbeläggelse" som i den svenska debatten alla är pk-sätt att låta bli att bemöta argument. Därigenom har de här etiketterna urvattnats till den grad att de har mist all praktiskt betydelse.

Min preliminära fundering säger mig att den kanske enda objektiva måttstocken är i vilken grad man har en exotisk livspartner, exotiska vänner och exotiska kunder. Det skulle inte förvåna mig om jag skulle vinna den envigen mot t ex WM.

Sen skriver jag inte för t ex WM och Coppertail, som jag betraktar som för evigt förtappade, utan hoppas kunna få någon enstaka annan läsare att öppna ögonen och börja fundera på vad orsaken är till att ett land som tidigare hörde till världens mest stabila numera befinner sig i fritt fall. - Och så har vi det här med terapeutiska behov...

--
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum