Avatar

GREFAB FÖRBJUDER GÄSTBÅTAR

av Lasse L ⌂, Göteborg, tisdag, november 24, 2009, 17:23 (5269 dagar sedan) @ Håkan

http://klotterplanket.marinan.com/customer/marindisc.nsf/cb8472d64af0058cc1256c4d00585b...
Och nu är tråden tillbaka???!!!
Vad GREFAB skall göra får de svara på själva, troligtvis kommer det att bli en "överkorsad gästhamnskylt" (vilket www.hinsholmen.com har föreslagit).

Utlåning av båtplats, saxat från: http://www.grefab.se/

"Om du har för avsikt att inte nyttja din båtplats under några år finns det ett alternativ istället för att låna ut den.
Grefab har eventuellt möjlighet att erbjuda en femårsuppsägning som innebär förtursrätt till båtplats om båt införskaffas inom fem år. För mer information kontakta oss på telefon 031-80 58 00.

Båtägare kan efter skriftligt medgivande av Grefab få upplåta båtplats till annan. Sådan upplåtelse får dock inte ske det första året båtägaren innehar båtplatsen och endast vara av tillfällig art, som längst sammanlagt tre år under båtägarens sammantagna kontraktstid med Grefab.

Båtägare ska vid upplåtelse av båtplats meddela Grefab namn, adress och telefonnummer till den person till vilken båtplatsupplåtelse ska ske för godkännande av Grefab, samt ange båttyp och båtmått. Vid upplåtelse i andra hand är båtägaren ansvarig för båtplatsen och andra skyldigheter som följer av avtalet. Båtägaren äger härvid endast utta ersättning som motsvarar vid varje tillfälle utgående ersättning eller avgift enligt avtalet mellan Grefab och båtägaren. Upplåtelse utan Grefabs medgivande utgör grund för uppsägning.

På grund av att utlånare missbrukat Grefabs erbjudande kommer stickprovskontroll att genomföras."
...................

Huru många lever upp till denna "paragraf":

"Endast av Kemikalieinspektionen godkända bottenfärger för fritidsbåtar får användas.

Vid skrapning och slipning av båtar ska färgflagor och slipdamm samlas upp och lämnas på miljöstation. Lägg något under båten så att färgflagor och slipdamm inte tränger ner i marken (slipmaskin med filter/behållare kan underlätta uppsamlingen).

Vid målning av båtar ska marken täckas så att färgspill kan omhändertas."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum