Avatar

Liten Onsdagsfundering

av Rövarn ⌂ @, onsdag, oktober 07, 2009, 19:45 (5286 dagar sedan) @ Coppertail

Eftersom moderering verkar vara på tapeten och jag är en av tre som kan moderera i detta forum kan jag säga att jag kommer inte att moderera svordomar!

Jag har läst lite på marinans segelplank och har en liten, liten aning om hur jargången där varit, jag kommer inte att moderera annat är uppenbara lagöverträdelser där vi som ansvariga riskerar att ställas till svars. Detta kan vara inlägg som innehåller rasistiskt budskap, länkar till olagligt material mm. I övrigt ska jag så långt det är möjligt låta Er skribenter ha Er diskussion ifred.

Visar det sig att någon ideligen passerar den gräns där Ni användare anser det börjar bli riktigt jobbigt är jag tacksam om jag blir meddelad om detta via exempelvis mail, så får vi vidta lämpliga åtgärder. Jag tror att på detta sätt blir det Ni själva som modererar forumet och med den ringa erfarenhet jag har av marinans plank vågar jag mig nog påstå att de flesta av Er gamla uvar därifrån mycket väl kan plocka ner ett "troll", om inte på nolltid, så ganska omgående.

Min uppfattning är att Ni klarar att hålla nivå, Ni klarar att ta hand om ev. troll, Ni klarar ett forum utan moderering!

Rövarn
:puppy:

Edit: hela denna tråden hör väl egentligen hemma i modereringstråden, eller är det tvärtom?


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum