Ord som att 'lag och ordning' skall...

av Gunnar S ⌂, onsdag, december 02, 2009, 12:20 (5258 dagar sedan) @ Peter K

...gälla har klingat förr, inte minst från Öresunds stränder.

Påståenden som att massmedia inte beskriver den s.k. 'verkligheten' i våra problemförorter hörs också ofta. Företrädesvis från små rädda människor bosatta i innerstaden eller i etniskt och socialt rena kommuner som Vellinge, alltså människor med liten eller ingen insikt i vad som verkligen sker i de förorter som åsyftas.
Paradoxalt nog bygger deras domedagsbild av det 'verkliga' förortlivet just på medias sensationsrapportering - kvinnor i burka mot en bakgrund av brinnande bilvrak.

Ord som 'ansvarsfull invandringspolitik' brukar sällan betyda något annat än hermetiskt slutna gränser och gärna ett effektivt repatrieringsprogram.

Tomas E kängar åt många håll. Men inte är det åt SD. I takt med att SD tagit sig in i den poltiska agendan har Tomas E blivit allt tydligare och öppnare i sitt ställningstagande.

Någon tyckte att det var 'stort' att bli publicerad i en dagstidning.
Tomas E insändare känns inte ett dugg stor. Snarare liten, låg och feg.
Skall någon äras får det bli DN som är objektiv och tolerant nog för att upplåta plats även åt den sortens retorik som Tomas E ägnar sig åt.

Det är märkligt att notera i vilken symbios människor som Tomas E lever med den media man samtidigt anklagar fara med osanningar och tillrättalägganden i enighet med den rådande politiska majoritetsuppfattningen.

[image]


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum