Avatar

Håkan, lägg ned!

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, december 03, 2009, 09:09 (5266 dagar sedan) @ Seawolf

Ahhh - vilket klokt förslag!

Som Gunnar S redan vet, anser jag att maten på stora båtar oftast äts passerad av det skälet att löständer sällan är ämnade att hantera en trilskande bit sena i söndagssteken, köpt på någon svindyr och usel närbutik i Dyrasthamn!

Det är också helt klarlagt att människor med löstandsbehov också tål alkohol sämre. Exemplifierar med (f.d.) sångaren i Pogues, Shane MacGowan. Där finns naturligtvis många andra att peka på! En promenad under dagtid till Systembolagets mest närbelägna parksoffa rekommenderas. Studera noga tandstatus bland dem som sitter å sagda soffa! (Jag har fått för mig att vissa debattanter å detta forum behöver en för anden och lekamen stärkande promenad bland samhällets utstötta i syfte att öka den egna förståelsen för sådant som ej tidigare till fullo begripits).

Av allt detta sagda (skrivna) förstår den initierade läsaren att jag stödjer detta förslag, denna hjärnans triumf över levern, till minst hundra procent, och också att min båt understiger både knop och meter så att jag fortsättningsvis kan ragla runt på havet och göra högljudda och hänsynslösa strandhugg i bebyggda trakter därhelst jag misstänker att någon besutten vilja vara ifred samt säkert komma att bjuda mig på grogg!

mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum