Klimathotet

av Tomas E @, måndag, december 14, 2009, 20:01 (5268 dagar sedan) @ Håkan

"En majoritet av Sveriges muslimer är inte fundamentalister."

Hur vet hon det?

Jag kan tyvärr inte Bibeln, men vet att det står en massa skit i den (också). I gamla testamentet står det "Öga för öga, tand för tand". Anta att en kandidat till riksdagen för det största av de f n fyra statsbärande partierna gick ut och sa att "det är det som gäller" och jag företräder alla kristna i Sverige i denna fråga.

Det är en ren parallell till vad den här islamistiske riksdagskandidaten M i Göteborg gör och säger. Men från partiledningen är det knäpptyst. Undra hur länge till?

Om någon med dessa åsikter gick ut och påstod sig företräda såna som mig - sådär lagom sekulariserat - okunnigt - av-bara-farten-kristna - skulle det ta hus i helvete. - Var finns alla dessa lagom-muslimer som det hela tiden talas om. Är de rädda för repressalier, eller finns de inte? ("Repressalier" skrev jag inte bara i demagogiskt syfte, utan därför att det antagligen är ett faktum. En bekant till mig är född muslim i Iran, numera ateist. Han säger att det är förenat med fara för livet att försöka få ordet "muslim" raderat ur hans iranska pass.)

Jag tror borgarna är torsk. Mona & Co får kanske t o m majoritet i valet p g a sjukpenningen.

Valförlusten gör att ett utbrett missnöje med invandringspolitiken inom 3-4 av de 4 partierna väller upp. Folk som inte redan har gått över till SD gör revolt. Embryon finns lite varstans redan.

I valet 2014 får vi ett tydligt alternativ bestående av fem partier som företräder folk som arbetar och har västerländska värderingar. Mot detta ställs den rödgröna bidrags- och extremiströran, som just har infört halalslakt, betald ledighet under muslimska högtider (utöver världens redan mest frikostiga semesterlagstiftning) och tillåter niqab i skolmiljö.

"Förbjud alla religiösa skolor. Nu."

...skrev Håkan. Ja!

--
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum