Lost in space

av Tomas E @, fredag, oktober 09, 2009, 16:17 (5312 dagar sedan)

Har varit utan bredband större delen av dagen, vilket har varit ytterst traumatiskt. Efter att ha fått hjälp av comhem (jo, tänka sig, dom hjälpte faktiskt till och, än mer remarkabelt var att väntetiden var under en (1) minut. Det visade sig att skiten funkade när jag kopplade förbi det trådlösa modemet (Netgear, tror jag) medelst kabel. Alltså: paj på det.

Nu när jag vill ge uttryck för min frustration vet jag inte var jag ska skriva för att bli sedd och krafsad. marinans segelplank har ju alla övergivit, men vart har de tagit vägen istället? Fendern? SG känns inte bra, nu när det forumet har övergått från att handla om segling och segelbåtar till att handla om moderatorer och moderering.

Jag hade fått för mig att det här var det nya krafsstället, men här finns ju ingen heller. - Ett fall för Marknadsdomstolen?

Är jag ensam kvar på planeten?

I så fall behöver jag ju inte oroa mig längre för den överbefolkning och miljöförstöring, som Håkan säger (sa, så länge hans fanns) att det inte finns någon anledning att oroa sig för iaf, så det kanske är bra.

Undrar när det här inlägget försvinner - för gott? - och var soptippen för raderade inlägg ligger?


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum