Avatar

Inte en enda båtklapp!

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, onsdag, december 23, 2009, 21:18 (5246 dagar sedan) @ Tomas E

Tragiskt, Håkan! Jag saknar alla åren då du dagligen skrev en A4 om dina värmebekymmer och -funderingar. Det var det jag tänkte på när jag vek ut mig med anledning av mina datorfunderingar. Husvang och ny båt har varit på tapeten längre upp. Varför inte någon ny, intressant hobby, typ flygplan?

Ja det är ett skit när allt funkar, särskilt båtvärmen är kanon. Bägge bilarna går perfekt också. Orkesterbussvolvon som närmar sig 50.000 snurrar exakt samma antal varv på startmotorn nu när det är 2o minus som på sommarn. Och Opeldieseln, den startade jag själv när det var 21 minus och den stått ett dygn eller mer, man vrider på tändningen, tittar i några sekunder på en glödtråds-symbol som sen slocknar, då vrider man till startmotorläget, och tamefan, även den startar exakt lika som på sommaren. Det skulle ha varit min Merca 220 diesel från -78 det.

Nu lägger jag all ångest på hur fruktansvärt illa jag sjunger, håller på med en vis-cd nu Min sång låter helt vidrig, som när totalt stendöva försöker prata. Som om en stendöv kanonfull rysk kanalbåtskapten försöker sjunga Taubes "Blå Anemonerna". Och inte fan vill jag använda fusket med tonkorrigering heller, det är ju ett ännu värre svek mot mänskligheten än fenkölade segelbåtar.
[image]
Här ser ni världens vackraste båt, min Vagabond, befälhavaren själv skymtas njutandes allt vad han orkar. Se en så mäktig rigg.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum