Billeten?

av cptn G, onsdag, december 30, 2009, 11:48 (5238 dagar sedan) @ Håkan

Visst ska vi ses Håkan. Och Sv-B plus min kusin Jan med mitt efternamn. Så behöver jag nånstans att sova och alla ni har båtar man sover gött i. Till Borgholmsgigget seglade jag och till västkusten är det raka spåret runt. Fast det blir lite snävt att segla mellan fler gigg.

Den ynnest som visats mig att få biljett utan köande, kan jag inte lova nått om. Inte ens för mig själv.
Jag hoppas göra om 09s turné i år. Göteborg, kanske en i Norge och Helsingör vore helt underbart. Man mår otroligt bra flera veckor efteråt av att unna sig detta.

Du kanske får göra som jag tidigare gjort, köa utanför biljettkassan ett dygn innan dom öppnar. Antagligen i febr-mars. Vet inte ännu, för som vanligt föregås Dylans turnéer med många rykten som ofta visar sig sanna faktiskt. T ex klubbspelningarna på Debaser Medis och Berns i år släpptes bara några dygn innan gigget.

I dylanfansens kö i kylan utanför Globen en vinter grillade vi korv, drack rätt mycket, hade det varmt i tält o sovsäckar i 24 timmar. Innan kassan öppnade städade vi upp och stod i rak kö två o två och kassachefen på Globen hade aldrig varit med om så uppstädat gäng fans.

Bilden är oskarp, men stämningen var bra...

cptn G
-får säkert se hur det blir

[image]

--
-som vanligt säker på sin sak


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum