Avatar

Gott Nytt År och adjö

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, december 31, 2009, 16:43 (5236 dagar sedan)

Jag har nu gestaltat mitt Alter Ego, Sven-Barry, i nära tio år. En lång tid för vilken fiktiv figur som helst.

Sven-Barry har hela tiden balanserat mellan klokskap och milt vansinne, kanske emellanåt inte så milt när man tänker efter. Men det har varit fantastiskt skojiga år som givit mig, ja mig på riktigt då, nya, värdefulla, spännande och mycket trevliga möten med människor av kött, blod och stor skäl. Nätet är rätt använt fantastiskt.

Men nu känner jag med ålderns rätt att det är dags att dra sig tillbaka, helt enkelt lämna över stafettpinnen till nya friska dårar med säkert än krokigare funderingar, och med bagaget fullt av skrönor, fabler, och dikter om fyrhjuldrift med allah. Jag lovar inte att helt hålla mig borta, något nyårslöfte kommer inte att kunna avtvingas mig. Men efter tolvslaget är det närapå kört!

Jag kommer att ha kvar mitt konto både här och där, och min svenbarry-brevlåda kommer att vara aktiv och dess innehåll kommer då och då att lyftas upp med tång för inspektion.

Och Kölruskeriet kommer jag att fortsätta med!

Jag vill passa på att tacka alla nu levande plankister, och speciellt några rejält döda och en del halvdöda. Som min personliga favorit, den stendöda cpt Grogg, och ilskan Harry och hans båtbroder, Tattarn med sin plåtbåt. Det är sällan man skrattar högt vid datorn, mest handlar det ju om svordomar och eder, men denna samling har vid ett flertal tillfällen fått mig att gapskratta både högt och länge! Gapskrattet är underskattat som profylax mot ivägg-gående!

Och ett speciellt tack till Rövarn, Frasse och de andra bakom UPA som genom frivilligt arbete gjort det möjligt för en mängd stofiler att tangentbordsledes snacka skit med varandra!

Skål och Gott Nytt År önskar Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum