Avatar

Skit

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, onsdag, januari 06, 2010, 21:05 (5230 dagar sedan) @ Peter K

Jag som knappt använder hotmail. Och jag öppnar absolut aldrig nåt jag inte känner igen. Nåt jävelskap är det. I hotmailen var det inställt nån sorts automatiskt semestersvar, nåt jag inte visste fanns, och semestermeddelandet var det ni fått, jag hade skickat ett lika till mig själv också, per nån sorts automatik. Tog bort det där semesterautomatiken och raderade meddelandet. Efter en stund var det likt förbannat lika, aut semestersvar var iklickat. Tog bort det igen, sen dess verkar de vara som vanligt.
Jag hade själv fått såna där mail som talar om att mina mail returnerats, och från addresser jag aldrig sett, tittade föresten bara på ett, raderade resten.

Det är säkert Tomas E som skickat runt skiten? Eller nån annan. Precis som att jag gjort detta på flit, vilket ja skitsnack. Tycker mig läst flera inlägg där somliga skrutit med att de inte har nåt virusskydd alls och att det går så bra så.

Sen så tror jag att det är på Facebook skiten som mest frodas.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum