Avatar

God morgon fegisar!

av Anders J ⌂ @, Inte längre Ståckhålmare, men nästan..., lördag, januari 16, 2010, 09:12 (5220 dagar sedan) @ Peter K

...men jag vet inte om ni egentligen missade så mycket. Jag har aldrig varit på båtmässan här förut och vet väl inte riktigt vad jag hade väntat mig. Stort är det och ont i knäna får man, jag hade tänkt att jag skulle vara där hela öppningstiden, men det orkade jag inte. Trevligt dock att man kan få sig en pint här och där på det vanliga avspända brittiska viset.

När det gäller segelbåtar var det inte många. Jag måste nog hålla med allas vår ankringsmatador, båtarna från Southerly var i grunden de vettigaste, eller egentligen de enda vettiga. Inte bara detta med fällköl, utan också inredningen som i jämförelse med mycket annat visar att man ändå har tänkt sig att man faktiskt ska kunna leva ombord.

De traditionella båtarna i plasttappning, de har namn som Cornish Crabber och liknande, är ganska charmerande och är antagligen trevliga båtar för den tänkta användningen.

Annars så fick de "kanalbobåtar" som låg i dockan utanför mig att återigen fundera på de stora frågorna, som den om vad f-n håller jag på med. Behöver man egentligen mer grejor i livet än vad som ryms i en sådan? Och med leder som sakta men säkert gistnar, vilken båt ska jag ha om tio eller tjugo år?

Jag hade tänkt att ge er några bilder, men inser att den mikro-USB-kabel jag hade behövt inte är med, jag tar det från gamla Svitjod senare.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum