Avatar

Nu kör vi vidare och glömmer det här.

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, lördag, januari 30, 2010, 21:46 (5203 dagar sedan) @ Håkan

Ok ursäkten godtas, jag ber också om ursäkt för ilskna svar. Du verkar ju vara en bra pojk ändå. Och den "ironiska generationen" är inte det vi från 50-talet? Jag är 54 år och ständigt ironisk. Vet fler som är lika.
Jag brukar ha som vana att om jag ska driva med nån på internet så driver jag med mig själv, det är roligt, och så är det ingen som blir förbannad.
Erkänner också att jag i början av internets historia skrev lite taskigheter mot andra "nick", tänkte inte på att det var vanligt folk av kött och blod med känslor. Och förbannade blev de förstås, de fattade inte min fina Ljusne-ironi och jag funderade över om det egentligen var så kul att reta folk på det viset. Det är det ju inte, så jag la ner det för många år sen.

Mig personligen skrev du ju inget taskigt om, det var ett par av seglare jag känner samt oss allihop på ett bräde, det gillade jag inte. Men nu skiter vi i det här tycker jag. Vi behöver fler friskusar som du här. Åldrar spelar ingen roll bland musiker, man spelar bar ihop oavsett åldern, och det är lika med båtfolk med. Välkommen...:-D

Och som du sa så är det en fördel med forum som är ganska små i deltagarantal.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum