Avatar

Italien nästnästa kväll alltså i dagdag

av Håkan, Göteborg, onsdag, februari 03, 2010, 20:04 (5199 dagar sedan) @ Pinja

Även kvällens virre visade sig vara virre, jag har tydligen satt mig i respekt här i utlandet.

Har kommit en bit i boken om Europa och turken och känner att det ligger en del i Pinjas lite trevande synpunkt att det är lätt att hålla med författren (Väldigt mycket pro-turkiet och anti-kristna-europa) så länge man läser honom, mycket intressant och djuplodande historiebeskrivning sedan noaks ark ungefär och massor jag inte visste förut som klart är positivt för turken. Men vi får se vad jag tycker när boken är färdig och jag har grunnat över det hela en stund.

De skumma saker i leveransen härifrån som jag misstänkte besannades delvis i dagens besök neråt Toscana, och lyckligtvis på ett relativt lättåtgärdat sätt. Tekniskt är det som levererats i ordning, men den medföljande dokumentationen och serviceinstruktionerna helt felaktiga. Kunde ha lett till haverier och skador på både last och folk i framtiden.

Hade de ansvariga i Italien tagit tidigare påpekanden från mig om avvikelser och ifrågasättande av vissa saker på allvar och gjort något i stället för att strunta i allt, så hade detta kunnat redas ut för flera veckor sedan med ett par telefonsamtal mellan två företag i Italien - i stället fick en svensk konsult (gissa vem) bränna flygbränsle och taxi och hotell i flera dagar.
Och så ifrågasätter en del folk ändå om jag behövs. De har aldrig jobbat med utlandet.

Nu skall jag ta en frisk kvällspromenad i Reggio, temperatur runt nollan, och kanske äta lite parmaskinka och ost någonstans.

Håkan
behovsprövad


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum