Avatar

Vintermisstämning

av Seawolf @, torsdag, februari 18, 2010, 19:27 (5182 dagar sedan) @ Håkan

Snö snö snö....
Många projekt som jag skall göra fryser inne eller är försjunkna i snö. Inte kan man rostskyddsmåla kölens nederdel, där får man ju gräva djupt för att komma till.
Och inte kan jag borra hål i de där stora stenarna som skall bli flytbryggeförankring, jag kan inte hitta dem under snön. Och att sätta lite värme i båten för att fixa diverse belysningsförbättringar och annat är inte praktiskt när termometern fastnat neråt 10 minusgrader...

En ljuspunkten är lilla mysverkstan i garaget, det har visar sig vara rätt tänkt att värmeisolera den trots grannarnas tvärsäkra påståenden om "det har inte varit frost i garagen så länge jag bott här...."

En annan ljuspunkt är att hitta på saker att göra med barnbarn - på Naturhistoriskas Cosmorama finns "mycke gjejer" och att se telningen med stort kroppsspråkstvivel kliva ut med fötterna på den (nästan osynliga) polerade glasskiva som ligger över deras låtsasakvarium var något att minnas länge.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum