Avatar

På Kryss och X-klubben

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, söndag, februari 28, 2010, 11:25 (5180 dagar sedan) @ Gert

Jag gillar att läsa båttidningar, och har inte de skyhöga krav på dem som plankisterna verkar ha.

Även den av er förkättrade Båtnytt ger läsglädje, ja till och med motorbåtsinslagen! Reklamen stör mig inte heller, väl vetande att utan reklam skulle vi inte ha några tidningar alls.

Erkänner villigt att jag gick med i SXK bara för tidningens skull. Några andra kontakter med Kryssarklubben eller dess lokala avdelning har jag inte haft.

Nu har jag av ekonomiska skäl varit tvungen att sovra bland tidningsprenumerationerna, och då fick På Kryss utgå. Men jag tycker ändå att Kryssarklubben gör ett bra jobb. Utan SXK, vilka skulle t.ex försvara oss seglare och båtägare mot myndigheternas ständigt nya pålagor?

Jag tycker faktiskt också alla tidningarna är trevliga att läsa, även om jag inte har råd att prenumera. Båtnytt tex har ofta väldigt fint naturfoto. PK brukar jag läsa på bibblan i staden, vad jag minns har jag inte tyckt ett enda nummer varit dåligt nån gång. Tom gratis/tvångstidningen Båtliv som kom hem i brevlådan nu i veckan har sina fina korn, tyckte de hade en bra artikel om Hanse 320. Att inte alla båtar byggs med självslående fock är lite konstigt. Verkar vara en väldigt fin båt för pengarna.

Erkänner utan omsvep att även jag mången gång gnällt på alla dessa tidningar, Båtliv tex, den har jag kallat för "kaffepannsunderlägget". Känner viss ånger inför detta nu. :color:

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum