Avatar

Båtjämmer

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, lördag, april 03, 2010, 14:18 (5140 dagar sedan) @ Håkan

Varför är det så svårt att få tiden att räcka till sin lyxiga livsstil? >

frågar signaturen Håkan.

Käre Håkan, ditt problem bottnar helt enkelt i att din livsstil inte är tillräckligt lyxig!

Hade den varit det skulle du öht inte behöva befatta dig med skjutsning och smutsiga båtgöromål, utan du hade helt kunnat ägna dig åt miljöriktig och utsläppssnål verksamhet, sådant som Klas Östergren i sin bok kallat att vegetera!

För att lösa denna hemska knut bör du se till att blänga än mer, finna fel där andra gått bet, ordinera omfattande och kostsamma ändringar, racka ned på den bristfälliga dokumentationen och hävda kravet på spårbarhet in på minsta hydrauloljemolekyl!

Genom dessa enkla förändringar kommer ditt arbete att för din uppdragsgivare te sig än mer viktigt och därigenom kan du på ett trovärdigt sätt högst väsentligt förbättra dina chanser att få igenom det rättmätiga kravet på en fördubbling av din hittillsvarande alltför enkla timpeng!

När du så efter några månader av intensifierat bläng kikar på ditt Beliseiska nummerkonto kommer du där att ha en slant så stor att du kan investera densamma efter de välmenta och kompetenta tips du får i flygplatsens VIP-rum, eller av Taxichauffisen på väg till hotellet.

Och vips är du så rik att du kan anställa vem som helst att skjutsa dina barn vart som helst i världen. Och din folkhemska Maxi kan du ge bort till marinen som sjömål eftersom du redan har skaffat en megayacht med RYA-skeppare, öppen akter och besättning från Australien!

Cheers Mate!

Sven-Barry (En och annan gång är ingen gång)

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum