Avatar

Yngwie

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, måndag, april 05, 2010, 10:50 (5138 dagar sedan) @ Rövarn

Jaså, Yngve Stoor föll inte på läppen? Haha, jag tycker det är perverst härligt sjukt på nåt vis. Jag läste en gång om Yngve Stoor att han vägrade att lyssna på nån annan musik än sin egen! Då trodde han att han skulle bli influerad av annat, och då skulle hans egen fantastiska musik inte längre vara så fantastisk. Så om han hälsade på nån som hade en radio påskruvad fick de stänga av den annars vände han i dörren!

Den här tycker jag är AC/DC´s allra bästa:
http://www.youtube.com/watch?v=RbBosqruaeA
Roligt filmat oxå, vilket j-a lustigt sväng bröderna har i början på låten. Noterbart är att "kompgitarrbrodern" Malcolm är den som öser loss ett Chuck Berry influerat solo i början på låten. När de var i Sverige förut sa de att att de hatade hårdrock! Speciellt Van Halen, som spelade samtidigt på en Monsters of rockgala i stockholm, var nåt de hatade sa de. Det de gillad var Chuck Berry, hårdrock var skit!
Sångaren Bon Scott i denna video söp ihjäl sig, men innan dess så utsåg han själv den nuvarande sångaren (en engelsman!) som ersättare för sig själv, om/när han skulle supa ihjäl sig.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum