Avatar

Är detta verkligen på riktigt?

av Seawolf @, fredag, maj 04, 2018, 17:11 (2155 dagar sedan) @ Håkan

Var inte så naiva om S. De gullar med arabiska muslimska invandrare och släpper in så många som opinionen tål. Sen försörjer de dem med bidrag i alla former som finns och helst några nyuppfunna med hjälp av ad-hoc-lagar. Man ger dessutom en flora av skattepengar i bidrag till muslimska aktiviteter inom och utom Sverige. Som lök på laxen jobbar man häcken av sig för att ses som "good guys" av arabisk-palestinska regimer av samma skäl.

Allt detta för att importera och få dessa företrädesvis yngre arab-muslimska gruppers röster i takt med att S traditionella äldre väljare överger dem. Inget politiskt incitament är starkare än hotet för partipolitrukerna att mista platserna vid skatteköttgrytorna. Sen försöker man pådyvla folket i Sverige bilden av att det är något tusental Nazistdårar som hotar judarna i Sverige eller i världen!

Strategin är lyckosam, S får c:a 80% av rösterna i de invandrartäta områdena i Sverige. Vem fasen bryr sig om läget i Sverige i stort, det är ointressant jämfört med att få behålla regeringsmakten, kosta vad det kosta vill i skattebetalda bidrag!

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum