Avatar

Är detta verkligen på riktigt?

av Håkan, Göteborg, fredag, maj 04, 2018, 18:01 (2183 dagar sedan) @ Seawolf

Var inte så naiva om S. De gullar med arabiska muslimska invandrare och släpper in så många som opinionen tål. Sen försörjer de dem med bidrag i alla former som finns och helst några nyuppfunna med hjälp av ad-hoc-lagar. Man ger dessutom en flora av skattepengar i bidrag till muslimska aktiviteter inom och utom Sverige. Som lök på laxen jobbar man häcken av sig för att ses som "good guys" av arabisk-palestinska regimer av samma skäl.

Allt detta för att importera och få dessa företrädesvis yngre arab-muslimska gruppers röster i takt med att S traditionella äldre väljare överger dem. Inget politiskt incitament är starkare än hotet för partipolitrukerna att mista platserna vid skatteköttgrytorna. Sen försöker man pådyvla folket i Sverige bilden av att det är något tusental Nazistdårar som hotar judarna i Sverige eller i världen!

Strategin är lyckosam, S får c:a 80% av rösterna i de invandrartäta områdena i Sverige. Vem fasen bryr sig om läget i Sverige i stort, det är ointressant jämfört med att få behålla regeringsmakten, kosta vad det kosta vill i skattebetalda bidrag!

Jag tror inte alls som du verkar göra, Seawolf, på en sedan årtionden medveten strategi från det socialdemokratiska partiet att maxa migrationen till Sverige för att få tillräckligt med röster vart fjärde år för att kunna klamra sig fast vid regeringsmakten.

Ingen ens i miljöpartiet är så dum att den skulle tro att det i längden skulle gå att regera överhuvudtaget, men allteftersom åren går med nuvarande regering får jag erkänna att det finns visst tvivel - dumheten eller möjligen falskheten inom de regerande två partierna trotsar allt förnuft.

Lägg därtill V med den socialistiskt programmerade roboten Jonas Sjöstedt som nu lovat att tvinga regeringen att öppna Sverige för fri invandring igen - och inte att förglömma hjärnsläppspartiet C...

Men återigen, någon konspiration sedan årtionden tror jag inte på, däremot är konspirationer legio bakom kulisserna i regeringen och i Riksdagen men på en futtigare nivå.

Åtskilliga individuella ageranden sedan några år visar på det, med Kaplan och Khan som ett par tydliga exempel, och också det där med vilka ministrar som offras och vilka som befordras efter skandaler.

Huvva och vojne, vojne.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum