Avatar

Är detta verkligen på riktigt?

av Håkan, Göteborg, lördag, maj 05, 2018, 19:37 (2174 dagar sedan) @ Seawolf

Men som jag skrev angående dumhet och/eller falskhet inom de politiska partierna - ingen kan ha missat det ohållbara också för dem själva om sammansättningen av befolkningen blir ständigt fler som lever på bidrag och ständigt färre som är självförsörjande och skattebetalare.

Eller?

Håkan


Varifrån har du fått att partierna (mest de rödgröna) bryr sig om bidragsfloran blir ohållbar?
Deras enda prioritet är att erövra och behålla regeringsmakten, varifrån de sen kan utse en växande skara av partitrogna politruker inom Public Service, Statliga verk, Universitet, Socialstyrelelsen , SIDA, rättsväsendet, Skolöverstyrelsen, osv. och där de politiskt tillsatta cheferna i alla led nogsamt eliminerar alla med fel politisk tillhörighet och anställer sina egna. Därifrån produceras och trycks ensidig rödgrön politik ut i en aldrig sinande ström för att uppfostra väljarna att gilla Den Enda Vägen.

Jag råkade delvis tillfälligtvis men inte enbart så på det här samtalet mellan Johan Westerholm och Aron Flam, Seawolf, och för den vars samhällsintresse står ut med en timme och drygt tjugo minuter av eftertänksamt lyssnande är det väl använd tid.

https://soundcloud.com/aronflam/85-johan-westerholms-jihad

Med dessa ord om att stå ut syftar jag naturligtvis inte på dig Seawolf, du kanske redan har lyssnat på detta, utan på alla de vars information måste komma snabbmatspaketerad och förvärmd för att de ska bry sig.

En hel del i det de talar om har bäring på det tråden handlar om och som du skrivit om, men det där att sedan årtionden våra folkvalda regimer medvetet styrt ökad migration till just Sverige är fortfarande för mycket för mig att se som en seriös historiebeskrivning.

Det handlar mera om oförmåga att tänka i flera steg, ett känt begrepp inom många områden.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum