Avatar

Annie

av Håkan, Göteborg, tisdag, december 11, 2018, 14:37 (1960 dagar sedan) @ Pinja

Inte tror väl jag heller att Annie är tokig på riktigt. Men hennes agerande är mycket svårt att förstå, och verkar vara resultatet av motstridiga inre krav iom c. Dels kräver hon noll inflytande för SD, dels genuint borgerliga reformer. Dessa båda är inte kompatibla eftersom riksdagen utan SD saknar borgerlig majoritet. Att vilja förvägra SD inflytande går det att ha en viss förståelse för, MEN då måste man ta konsekvenserna och acceptera alla de skador som ett vänsterstyre för med sig. Att kräva att s skall föra borgerlig politik är inte schysst helt enkelt, och skulle i praktiken säkert fungera mycket dåligt. Bättre då att bida en riktig borgerlig regering.

Pinja

Håller med om detta, Pinja, och att använda orden tokig eller inte klok är ju enbart ett uttryck för frustration, åtminstone nästan alltid även om kommentarsfälten på en del nätsidor kan vara bedrövliga.

Jag läser som alltid en hel del och också på sidor med olika "värdegrunder", inte bara min egen alltså, och en formulering på en av dessa tydde på att Annie hade kommit med ett förslag till samverkan med S som hon ville ha igenom, men att partiet sade stopp.

Ännu är inte sista ordet sagt mellan C och S, talmannen ger alla mycket tid att ändra sina positioneringar inför röstningen om Stefan Löfven, om de så vill och kan.

Det är detta jag själv ser som politikens förfall numera, i stället för respekt för mandatfördelningen som speglar svenska folkets politiska val är det en kurragömmalek.

Det var bättre förr, då visste man var man hade skojarna och det fanns bara en kanal på TV och allt var i svart och vitt...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum