Avatar

The Sting

av Håkan, Göteborg, torsdag, januari 17, 2019, 22:15 (1926 dagar sedan) @ S-B A-son

Bidrager gärna till denna din syn på Svärje med länkar som håller med.

https://www.nordfront.se/fortroendet-for-politiker-rasar-efter-regeringsuppgorelsen.smr
https://www.nordfront.se/halva-landets-befolkning-tror-att-nya-regeringen-ar-dalig-for-...

Oh så en liten länk om mångkultur: https://www.nordfront.se/rasframling-gripen-misstankt-for-att-ha-valdtagit-hjarnskadad-...

Mvh Svärje-Barry

När jag skrev mitt inlägg tänkte jag att det kanske skulle leda till en eller flera kommentarer, eller kanske inte, så som det ofta är.

Jag tänkte också att om Sven-Barry kommenterar blir det kanske återigen en Håkanfixerad och lite skruvad text, och återigen med noll synpunkter på innehållet i det jag skriver och länkar till och i stället hundra på mig.

Men det visade sig att jag var lite för optimistisk, visserligen som alltid noll synpunkter på innehållet och hundra på mig, men den här gången också med tre länkar till en sida jag aldrig vare sig läst eller ens visste att den fanns, och hans egen text som inte bara är lite skruvad utan är en rent för jävlig anklagelse om att vara en del av den sidans syn på Sverige, vilket han med sin vanliga fixering vid epitet benämner Svärje.

Så jag tar nu steget att öppet be dig, GS, att försöka hitta tillbaka till den Sven-Barry jag känt i femton år och som jag alltid har haft trevliga träffar med och senast i somras.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum