Avatar

Johansson i GBG avgår

av Håkan, Göteborg, fredag, februari 15, 2019, 13:15 (472 dagar sedan) @ Pinja

Jag har läst länken och lite kommentarer nu. Jag är förstås fortfarande alldeles för okunning om diverse bakomliggande historier, men jag stärks i mitt intryck av att den politiska korrekthetens tid alltmer börjar vara förbi. Det är uppenbart att det först och främst är Hermanssons klarspråk visavi diverse muslimer som föranlett försöken att frysa ut henne. Men detta låter sig inte göras så lätt längre. Sköönt.

Pinja

Jag har aldrig varit speciellt impad av vare sig Hermansson eller hennes företrädare Hultén, Pinja, det är hela tiden det där med snack kontra verkstad.
Ständigt allt fler skattemillioner i insatser och åtgärder och förstärkningar osv samtidigt som det för vart år ändå blir värre överallt.

Det var nog först med Burka Songs 2.0 hon visade åtminstone en bit av verkstad, men det kan nog ligga en hel del i det Westerholm skriver i sin artikel också om de gamla pragmatiska gråsossarna.

En viktig orsak till att, kanske, den politiska korrekthetens tid rinner ut är alternativa media, det är numera många sådana som endast av de som själva är extrema kan beskyllas för att vara extremistiska, och jag tror dessa medias inflytande växer. Vid ett par tillfällen har just ledarsidorna.se omnämnts i GP till exempel.

Hermanssons enda chans att bli kvar är om en majoritet av de som kommer till extrakongressen röstar emot ett avsättande, men jag tror chansen är liten, partipiska ihop med minskande antal stolar i de inre kretsarna att dela på.

En liten varning också, kommentarsfälten på alla de media som har sådana kan man hoppa över, det är sällan det skrivs riktigt seriöst där. Men om man läser kan det ju vara intressant att se hur bakgrundsbruset i demokratin är...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum