Avatar

Apropå EU

av Seawolf @, torsdag, februari 28, 2019, 20:41 (85 dagar sedan) @ Pinja

Men som sagt, vem ska man rösta på? Hur tänker ni?

Pinja

Lättare att tala om vad man absolut INTE tänker rösta på:
Undrar om det nånsin kommer en tid då pyttelandet Sveriges miljöaktiva inser att det enda vi möjligen kan göra är att försöka övertyga de stora länderna i världen att dels utvinna mindre kolväten (allt som utvinns ger CO2), dels att använda mindre. Plus och framförallt, att stöda KTH:s forskning om nästa generations kärnkraftsreaktorer, som bränner dagens utbrända kärnbränsle nästan helt och hållet.
Även om Sverige skulle kunna tvinga ned vår inhemska CO2-produktion till noll så påverkar det inte världens utsläpp ens mätbart.

Om minsta gnutta förnuft skulle drabba Sveriges politiker och miljömuppar skulle man satsa stenhårt på de nya formar av kärnkraftsreaktorer som är under utveckling, och dessutom och inte minst, lägga all annan kraft på att förebygga effekterna av de miljöförändringar som ser ut att komma.

(Om man befinner sig i vägen för en skenande buffelhjord så är det inte smart att försöka få den att ändra riktning, utan man jobbar på hur man skall klara sig undan.....)"

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum