Avatar

IS-Andersson m.fl. vill hem

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, fredag, mars 01, 2019, 16:40 (84 dagar sedan) @ Håkan

Detta är analogt med efter WW2, då svenska deltagare i Waffen SS kom hem igen. Inga frågor ställdes, och de inlemmades tyst i det svenska folkhemmet.


Och några av dem grundade SD.

mvh Sven-Barry


Valde att kolla det du påstår, Sven-Barry, då det verkade osannolikt och jag fann också att det är fel.

Det närmaste man kan se en koppling är att till styrelsen i SD Malmö valdes, i samband med bildandet av partiet i februari 1988, SS-veteranen Gustaf Ekström, då 80 år gammal.

Persongalleriet också i övrigt på den tiden och deras olika bakgrunder i andra sammanslutningar och försök till partibildningar är minst sagt motbjudande, och det är dessbättre inte så många kvar av det slaget i dagens SD.

Huruvida V har rensat på motsvarande sätt är en öppen fråga, och så har vi ju de religiösa krafterna inom MP och i delar av S.

Dessa senare är medskyldiga till migrationskaoset och dess följdeffekter, men åtminstone det kan man inte beskylla SD för.

Håkan

Det är inte fel. Gustaf Ekström valdes 1988 in som revisor i SDs första lokalavdelning i Malmö. Året efter valdes han in som partistyrelsens revisor. Man måste vara mer än lovligt naiv om man inte anse honom vara en av partiets grundare.
1991 bjöd man in Franz Schönhuber, en annan SS-veteran, till partiets valupptakt.
Åkesson kom enligt egen utsago med i partiet 1995, enligt andra källor 1994.

Nej, SD kan man inte skylla för migrationskaoset. SD vill inte ha någon invandring alls. Den mesta röran står väl Reinfeldt och Borg tillsammans med MP för.

Du påstår själv att du inte har några SD-sympatier alls, men nästan alla dina länkar kunde ha lika gärna ha kommit från SDs propagandaapparat. Jag begriper inte varför du inte gillar dem. Allt pekar ju på det. Idag är det ju knappast något att skämmas för.

mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum