Avatar

IS-Andersson m.fl. vill hem

av Seawolf @, fredag, mars 01, 2019, 17:11 (84 dagar sedan) @ S-B A-son

Hörru S-B!
Du har ännu en mission att fylla, nämligen att utifrån ungefär samma tidsålders aktiva politiska personer attackera Socialdemokraterna!

Makarna Myrdal är några av de mera kända av dessa, och de förespråkade starkt en "förädling" av den svenska rasen genom b.a. sterilisering av "mindervärdiga" personer som eljest i kraft av sin dumhet och övrig oförmåga att klara att arbeta i alltmer komplicerade tillverkningsindustriella sammanhang, men som trots detta förökade sig för mycket. Med den logik som du, S-B, tillämpar så är därmed Socialdemokraterna (och egentligen C som dåförtiden var på samma linje som Myrdalarna) för evigt diskvalificerade för att få något som helst inflytande i Sverige.
Med tanke på de ständiga påhopp och den småstegstyranni mot yttrande- och åsiktsfriheten som de rödgröna ledda av S gradvis inför, så är detta det verkliga hotet mot Sverige som ett fritt och demokratiskt land. Vill du försvara demokrati och yttrandefrihet så rikta för hela fridens skull din glöd mot de verkliga hoten!
(Jaså inte? - fråga vem som helst av alla de som utan vidare spisning har fått sparken från sina anställningar i strid med våra lagar på grund av någon fritt uppfunnen "värdegrund"!)

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum