Avatar

IS-Andersson m.fl. vill hem

av Håkan, Göteborg, fredag, mars 01, 2019, 18:58 (84 dagar sedan) @ S-B A-son

Det är inte fel. Gustaf Ekström valdes 1988 in som revisor i SDs första lokalavdelning i Malmö. Året efter valdes han in som partistyrelsens revisor. Man måste vara mer än lovligt naiv om man inte anse honom vara en av partiets grundare.
1991 bjöd man in Franz Schönhuber, en annan SS-veteran, till partiets valupptakt.
Åkesson kom enligt egen utsago med i partiet 1995, enligt andra källor 1994.

Nej, SD kan man inte skylla för migrationskaoset. SD vill inte ha någon invandring alls. Den mesta röran står väl Reinfeldt och Borg tillsammans med MP för.

Du påstår själv att du inte har några SD-sympatier alls, men nästan alla dina länkar kunde ha lika gärna ha kommit från SDs propagandaapparat. Jag begriper inte varför du inte gillar dem. Allt pekar ju på det. Idag är det ju knappast något att skämmas för.

mvh Sven-Barry

Är någon förvånad när jag säger att jag väntade mig ganska precis en sådan reaktion från dig, Sven-Barry, med fokus på allt utom mina hårda ord om persongalleriet i SD då och att det ännu inte är helt borta.

Jag nämnde själv Gustaf Ekström som åtminstone en koppling till SS-svenskarna, men att se en åttioåring i en lokalavdelning som en av grundarna av SD är att dra det väl långt - såvida du inte har mer detaljer om hans aktiviteter innan partiets startdatum.

Och vilka var de övriga gamla gubbar, minst två om ditt ord "några" ska ha sin vanliga betydelse, som innan februari 1988 höll på med partibildningen?

Dina återkommande påståenden att jag är SD-sympatisör, att "allt pekar på det" och att det mesta jag länkar skulle kunna komma från deras propagandaapparat verkar vara en fix ide hos dig. Aldrig ett enda citat eller hänvisning till något jag skrivit, alltid bara dina hjärnspöken. Noterade du i en annan tråd med Pinja att jag berättade hur jag röstat och varför?

Men för att hälla lite bensin på din överhettade hjärna, SD är inte emot invandring som du påstår.

Det de vill ha är invandring under kontrollerade former, och minsann Sven-Barry, det är jag säker på att du också vill ha, eller hur?

Passa dig nu, om du svarar ja är du SD-sympatisör.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum