Avatar

IS-Andersson m.fl. vill hem

av Håkan, Göteborg, måndag, mars 04, 2019, 09:09 (81 dagar sedan) @ behan

Visst har du rätt Pinja.

Jag har förstått att de flesta? IS- eller Daeshmänniskor tycks ha ägnat sig åt att vårda sjuka, laga mat, sköta administration eller kanske köra ambulans, om man ska tro div intervjuer i media.

Min uppfattning är att om man på något sätt, oavsett vilket, medverkat i jihad i Daeshs organisation så är man medskyldig till de fasansfulla brottsliga handlingar som den organisationen gjort sig skyldig till.
De som ev återvänder till Sverige bör sättas i fängsligt förvar i avvaktan på att den internationella rättsapparaten etableras och då omhändertas/dömas av den.
De barn de haft med sig eller som fötts i Syrien bör omhändertas av våra svenska myndigheter så som gäller här när föräldrar uppenbarligen är oförmögna att ge sina barn en kärleksfull uppväxt och att uppfostra dem till harmoniska och i samhället fungerande individer. Man har helt enkelt visat sig oförmögen att ta ett föräldraansvar.

Den gamle, som är djupt oroad över den naiva, välmenande aningslösheten

Artikeln jag länkar till tar upp just det problem "vi" har med barnen, behan och andra, och det är faktiskt ett problem utan någon lösning.

https://ledarsidorna.se/2019/03/is-terroristernas-barn-tidsinstallda-bomber/

Det som nämns på en plats i artikel, att ta ifrån någon det svenska medborgarskapet, är dock inte lagligt möjligt, men i övrigt ser jag det som beskrivs som en del av den verklighet vi har framför oss.

Just när man tror det inte kan bli värre...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum