Avatar

Vad gjorde minister Ann Linde på Iranska ambassaden?

av Håkan, Göteborg, måndag, mars 04, 2019, 22:53 (81 dagar sedan)

Det frågar två debattörer vars artikel publicerats på Göteborgs-Postens debattsida, med deras egna tankar om det.

https://www.gp.se/debatt/finns-det-någon-gräns-för-svenska-hyckleriet-om-iran-1.1377496...

Jag har alltid ambitionen att söka helhetsbilder vare sig det handlar om att lösa ett tekniskt problem på ett fartyg eller att försöka förstå vad som pågår inom det politiska, och inom mitt yrkesområde har det fungerat så pass väl att jag ännu som 70+ har uppdrag.

Den länkade artikeln är en bit i ett pussel där jag allt mer ser en bild av religionens ökande inflytande i S-regeringen ihop med ett islamiserat MP och med C och L som numera nyttiga idioter som stödhjul, i ett Sverige vars framgångsrika utveckling till stor del byggt på rationellt tänkande och eget ansvarstagande i stället för vidskepligt hänvisande till en gud i en eller annan form som ansvarig och vars texter man underkastar sig.
Och, mest förskräckande, kräver att andra ska underkasta sig.

Iran är på fiendesidan för de syrier som söker asyl i Sverige, Iran och Ryssland stöder Assadregimen, men Ann Linde uttrycker sin glädje över den blomstrande handeln mellan Sverige och Iran och sitt bekymmer över hur USA agerar.

Och "hem" från Syrien kommer snart de som reste dit med målet att skapa ett kalifat med sharia som lag och att döda alla som satte sig till motvärn.

När ska det brista för medelsvensson?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum