Avatar

Cecilia Wikström

av Pinja @, Västerås, söndag, mars 10, 2019, 17:17 (928 dagar sedan) @ Håkan

För mig är det ett typiskt drev. Det är min magkänsla. Men kan någon svara på min fråga om tom valsedel i EU-valet?

Pinja


PS: Så här skrev Maria Leissner på Facebook:


Totalt skandalöst att avsätta Cecilia Wikström, denna juvel till liberal EU-politiker, på grund av en i ett mediedrev påhittad moralregel som saknar all relevans.
Det är en bekymmersam rad av kvinnliga toppolitiker som hindrats att fullt ut realisera sin potential i Liberalernas tjänst.
Vem som bär skulden, medierna som uppfinner regler för politiker eller ett försvagat parti som inte orkar stå pall vet jag inte.
Må alla riksdagsledamöter och EU parlamentariker i alla partier gå hem och se på sin egen uppdragsportfölj. Jag väntar mig antingen massavhopp eftersom det är normalt att ha andra uppdrag, eller en sund tillnyktring.
En ledamot helt utan övriga uppdrag utanför sitt parti är en dålig ledamot, med sämre kunskap och sämre kontaktytor. En ledamot med andra uppdrag är bevisligen en bra, kunnig och väl fungerande ledamot.
Fy för den lede för dagens politiska klimat.
Jag uppmanar även journalister att inte låta sig ledas av det auktoritära populistiska propagandamaskineriet som vi nu ser slå till ned full kraft särskilt mot liberala politiker inför EU valet. Lite källkritik av det klassiska slaget kanske. Lite analys. Detta val, som inte minst liberalernas gruppledare i EU parlamentet påpekat, blir en kraftmätning mellan den illiberala och den liberala demokratin.
Nu med en kraftigt försvagad trupp från Sverige på den liberala demokratins sida.
Må de sega och motståndskraftiga fjällbjörkarna i Liberalerna krypa ihop inför vinterstormen för att kunna blomma igen när det blir vår.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum