Avatar

Cecilia Wikström

av Håkan, Göteborg, söndag, mars 10, 2019, 18:03 (930 dagar sedan) @ Pinja

För mig är det ett typiskt drev. Det är min magkänsla. Men kan någon svara på min fråga om tom valsedel i EU-valet?

Pinja

Om Cecilia Wikström plockas bort från valsedlarna för L, Pinja, kan hon agera som oberoende kandidat. Hur det praktiskt ser ut med själva valsedlarna får dock andra svara på.
En M-medlem skriver ibland på ledarsidorna.se för att värva röster och kampanjbidrag som oberoende men ändå M-partimedlem, och jag tipsade dig om en KD-kndidat som också fick en text publicerad där häromdagen.

Beträffande magkänsla hoppas jag du snart börjar använda hjärnan i stället och läser en del av det som skrivs, faktiskt inte minst det Maria Leissner skrev.

Jag säger huvva för sådana hysteriskt känsloutbrott utan sakliga förankringar, till exempel att den skriftliga uppförandekoden i EU är en medieuppfunnen moralregel som saknar all relevans. Läs hennes eldfängda skrift igen och försök finna något sakligt och oberoende verifierbart, och framför allt - fundera över att två styrelseuppdrag, med en sammanlagd månadsersättning, notera per månad... på uppemot sjuttiotusen SEK, naturligtvis erbjuds av företagen endast mot att de väntar sig engagemang för sina företag men motarbetande av sina konkurrenter. De skulle bokstavligen bryta mot lagarna för aktiebolag annars.

För fanken, Pinja, du jobbar i ett minst sagt kommersiellt och konkurrensutsatt företag och vet ju detta, eller hur...?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum