Avatar

Vem ska man rösta på i EU valet

av Håkan, Göteborg, måndag, mars 18, 2019, 19:56 (1859 dagar sedan) @ Pinja

Jag skickade texten till VLT som debattartikel. Texten var för lång som insändare, max 1500 ord. Men jag kan tänka mig att den kanske inte hade tillräcklig substans för en debattartikel. Vi får se.

Pinja

Jag gissar att V i VLT står för Västerås, Pinja, om jag minns min upahistorik rätt?

Om de inte tar in den kanske Göteborgs-Posten åtminstone refererar till den på sin ledarsida i morgon eller lite senare, detta sagt som du säkert förstår med glimten i det göteborgska ögat.

Men också med visst allvar då motsättningen mellan de som kallas etablerade respektive alternativa media till stor del upprätthålls av de etablerade och deras anställda redaktörer.

Dessa har sina jobb och försörjningen för sig och sina familjer att tänka på, vilket är helt förståeligt, medan de alternativa inte har något att förlora - den klassiska situation som revolutioner bygger på.

Jag hoppas media som kvartal.se och ledarsidorna.se blir accepterade som seriösa debattsidor i Sverige innan det går så långt som till exempel i Frankrike.

Jag har dock vid några tillfällen på ledarsidorna.se och på en av de andra liknande sidor med kommentarsfält påpekat för sidornas ägare att de måste rensa och gallra bland inläggen om sidorna ska bli sedda som seriösa av folk i allmänhet och övrig media i synnerhet.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum