Avatar

IS-terrorister

av Seawolf @, lördag, april 20, 2019, 06:30 (121 dagar sedan) @ S-B A-son

Hejsan, hejsan

Flera av er på upa håller ju till ordentligt på högersidan i den Svenska politiska skalan, hur relevant nu denna skala är för dagsaktuella frågor. Gissar därför att ni har bra koll på frågor om muslimer, invandrare och terror.

Finns något svenskt parti som tycker det är OK att ta hem dessa terrorister bara så, utan att säkerställa att kunna ställa dem till svars för sina och IS gärningar?

Mvh Sven-Barry

Den som kan sin GW Persson vet att vad som sägs har litet samband med vad som tänks.
Med tanke på det massiva röstfiske som vissa partier ägnar sig åt via bl.a. bidragsutdelning till islamistiska organisationer, nominerandet av muslimska partipolitiker och utstötning ur partiet av terroristkritiska individer, så är det rimligt att både tänka och säga att de nuvarande regeringspartierna tycker det är OK att ta hem dessa IS-terrorister för att inte irritera alla muslimer som i grunden vill ha en islamistisk regim i hela världen. (Undersökningar visar att en majoritet av troende muslimer inom västvärlden vill detta)
Oavsett vad dessa regeringspartier vågar säga offentligt.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum