Avatar

IS-terrorister

av Håkan, Göteborg, måndag, april 22, 2019, 07:46 (119 dagar sedan) @ Gert

I rikets utanförskapsområden, där majoriteten är bidragsberoende, röstar ca 80% på S eller V. Dock är problemet, att så få av dessa nysvenskar faktiskt går och röstar. Om röstdeltagandet där vore lika stort som i övriga Sverige, så skulle sossarnas regeringsinnehav vara säkrat för all framtid. Detta är socialdemokraternas våta dröm...

Ta hem samtliga svenska IS-terrorister med familjer, är nog en hemlig dröm från visst politiskt håll. Dessa individer utgör inget problem i de muslimska lokalsamhällena. Det blir som vanligt socialtjänsten och skattebetalarna som får böra bördan...

Har väntat lite så Sven-Barry skulle kunna komma före med kommentarer, Gert, men det kan ju finnas många orsaker att vara borta från upa en eller flera dagar så här kommer min.

Jag håller med om det du säger i första stycket men jag har inga siffror på valdeltagandet eller fördelningen annat än att det stämmer att det är stark vänsterlutning.

Det andra stycket har inte någon verklighetsförankring, förutom sista meningen förstås.
Vilket skulle det politiska hållet vara, MP eller V eller S? Några andra alternativ finns knappt, trots Annie Lööf och hennes bisarra syn på politik.

Terrorister och extremister, vare sig de är politiska eller religiösa sådana, är ett stort problem i hela landet och inte minst just i de "lokalsamhällen" som är resultatet av årtionden av politisk inkompetens, numera med dubbelspråk benämnt naivitet.
De allra flesta som bor i dessa parallella samhällen är inte en del av problemen utan lider mer än du och jag av det som pågår.

Däremot om man tar fasta på din formulering "...de muslimska lokalsamhällena." och med det syftar på de kretsar där islamister driver sina agendor stämmer ditt påstående om den hemliga drömmen, och den artikel jag länkade till tidigare om det hemligstämplade besöket i Turkiet (som alltså inte har hänt enligt regeringen) är en del i detta och islamister med sharia i Sverige på sina agendor finns direkt och indirekt i regeringsunderlaget.

Läser man både i etablerade media och på andra ställen, bedömer bitarnas former och möjliga plats i sammanhangen och lägger pussel ser man en skrämmande bild växa fram.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum