Avatar

IS-terrorister

av Håkan, Göteborg, måndag, april 22, 2019, 11:58 (410 dagar sedan) @ Seawolf

Jag förtränger inte just den pusselbit du nämner, Seawolf, om Ann-Sofie Hermansson och att hon klämdes ut ur partiet bland annat för sitt motstånd mot islamister som vill använda kommunens lokaler för propaganda. Det har jag skrivit om tidigare.

Jag är också väl medveten om att en mycket stor del av de människor som är födda och uppvuxna i muslimska länder stöder en stor del av agendan inom dessa, som att islam borde vara den enda religionen i världen och att sharia borde vara grunden för alla lagstiftning.

Jag har inte läst just den sammanställning du länkar till men flera andra med liknande innehåll, och jag har också en del egna samtal med människor i flera muslimska länder att väga in i mitt pussel.

Till skillnad från agitatorer med gatans språk påstår jag inte att det finns en och en halv milliard muslimer i världen, i betydelsen aktivt utövande och religiöst övertygade, lika lite som någon kan påstå att alla de som är medlemmar i svenska kyrkan är det.

Dock med den skillnaden att en betydligt större andel inom islam säger sig vara det, och i de flesta muslimska länder är den andelen nästan hundra procent, då följderna av att avvika är väl kända.
Detta grupptryck finns också i svenska "muslimska" befolkningar men i mindre utsträckning, de flesta är till exempel inte medlemmar i någon församling och besöker sällan eller aldrig någon moské.

Att S och MP och C är infiltrerade av islamister är väl känt, men det beror inte på att flertalet invandrare från muslimska länder vill införa sharia i Sverige, det är individer inom olika religiösa grupper och föreningar som kör sina agendor och för de politiska partierna är röstfisket det viktigaste.


Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum