Avatar

"Eliten" igen

av Håkan, Göteborg, fredag, april 26, 2019, 13:22 (407 dagar sedan) @ Pinja

Som du själv skriver, Pinja, är artikeln välformulerad och detta hänger ihop med att den är väl genomtänkt.

Den kan också läsas som något av en profetia, och en aspekt av hur debatten och utvecklingen i samhället har förändrats under de tre år som gått sedan artikeln skrevs handlar om det som benämns alternativa media.

Redan då och sedan dess skrivs det massor i många av dessa om vad migrationspolitiken skulle få för effekter, men ingen tog detta på allvar, i stället fokuserade massmedia på de talrika exempel på rasism och främlingsfientlighet och rena idiotier som också framfördes.

Och mängder med människor gjorde likadant i mängder av debattforum, upa inte undantaget.

I dag är det annorlunda, nu vet också politiker och massmedia att alla Sveriges kommuner är nära kollaps, så som Malmö med flera redan är sedan många år och endast existerar på milliarder vart år i utjämningsbidrag från kommuner som hellre använt sina kommunala skatteintäkter för sina egna kommuninnevånares behov.

Detta har till exempel ledarsidorna.se tagit upp i många artiklar under åren, och migration, invandring, asylpolitik, terrorism, islamism, religiös infiltration i politiken och annat samhällsfarligt likaså, och det finns många andra så kallade alternativa källor att ta del av.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum